Malik

Malik

Deze knapperd heet Malik.

Herinneren jullie je hem nog? Malik werd in de ijzige kou in Oekraïne ergens langs de weg gevonden. De arme schat was aangereden, was gewond en niemand keek naar hem om. Gelukkig waren zijn reddende engelen net op tijd. Zij brachten Malik, die vermagerd en onderkoeld was, naar het asiel. Daar werd hij met veel liefde en weinig middelen ontvangen. Hij werd geopereerd aan zijn pootje en er werd een metalen pin in geplaatst. Little Tigers heeft Malik naar Nederland gehaald waar hij welkom was in een opvanggezin. Eenmaal in Nederland aangekomen, bleek het arme kereltje ontzettend veel pijn te hebben. Hij moest opnieuw worden geopereerd. Mede dankzij donaties van jullie was dit mogelijk. We zijn nu een aantal maanden verder en Malik is gelukkig grotendeels hersteld.

Hij verblijft nog steeds in het opvanggezin, maar wordt helaas niet geaccepteerd door de honden die daar al woonden. Daarom willen we zo snel mogelijk een nieuw thuis voor Malik vinden waar hij voor altijd mag blijven.

Malik is rustig voor zijn leeftijd. Als hij ’s morgens een rondje aan de lijn heeft gelopen van net twee kilometer ligt hij weer heerlijk op zijn kussen. Uiteraard zou hij wel graag verder en vaker lopen. Verder is hij slim, zachtaardig en onderdanig, doet geen vlieg kwaad, is zindelijk en heeft geen problemen met het mee gaan in de auto. Hij kan het goed met kinderen vinden en met lieve honden. Met katten is hij niet getest.Malik is een rank hondje van ongeveer 60 cm hoog. Door het littekenweefsel dat zich gevormd heeft zal hij altijd een beetje trekken met zijn achterpoot. Hij is dat nu gewend en heeft er nauwelijks last van.

Als je Malik adopteert is het win-win: hij krijgt een welverdiend warm mandje en jij krijgt daar eindeloze ‘puppy love’ voor terug!