Malik

Malik

Hoi allemaal, maak kennis met Malik.

Reutje Malik is gevonden in de sneeuw in de Oekraïne. Helemaal uitgedroogd en haast verhongerd. Want Malik is veel te zacht en te bescheiden om te vechten voor een korstje brood. Gelukkig werd hij net op tijd gevonden en moest eerst eens aansterken in de kliniek. Ook hij maakte vrijwel geen kans om te worden geadopteerd in eigen land. Hij kon alleen maar hopen op een warme mand in Nederland of België.

Malik verblijft nu in een lief opvanggezin in Nederland. Hij is nu bijna 6 maanden en helemaal klaar voor een lieve eigen familie: hij heeft zijn vaccinaties gehad en hij is gechipt, ontvlooid en ontwormd. Hij zal altijd wel een rank hondje blijven en ongeveer kniehoog worden.

Deze lieve jongen is sociaal en op zijn leeftijd kan hij alles nog leren, zoals omgaan met andere huisdieren en met kinderen. Door zijn zachte en bescheiden karakter zal hij daar weinig moeite mee hebben. Ook moet hij natuurlijk leren om een normale pup te zijn maar dat doet hij ongetwijfeld heel graag.

Als je Malik adopteert is het win-win: hij krijgt een welverdiend warm mandje en jij krijgt daar eindeloze ‘puppy love’ voor terug!

Bekijk ook de pagina Haal een Little Tiger of een Little Wolf uit de bittere kou!