Magda

Magda

Magda is een prachtige zwarte dame van 4 a 5 jaar oud. Ondanks dat er niets mis is met haar kwam zij toch in een asiel terecht en stond zelfs op de dodenlijst. Gelukkig konden de medewerkers van Shelter Friend haar daar weghalen. Magda woont nu bij een van de asielmedewerkers thuis en doet het daar geweldig. Ze moest even wennen maar is nu helemaal op haar gemakje.

Magda is een rustige, lieve poes en heeft niet veel nodig om gelukkig te zijn. Ze is een knuffelkontje en laat zich graag aanhalen. Spelen vindt ze op zijn tijd ook leuk, maar het wordt nooit wild. Magda doet liever een tukje op een zonnig plekje. Ze is zo’n kat waar je geen kind aan hebt. Rustig, bescheiden en lief. Je kunt ook rustig naar je werk gaan. Magda vermaakt zich wel en let ondertussen op het huis, als ze niet net een uiltje knapt natuurlijk.

Dit makkelijke meisje kan heel goed samenleven met andere poezen maar heeft ze niet per se nodig. Ze kan ook als enige kat heel gelukkig zijn bij een lief baasje. Ook rustige honden die goed gewend zijn aan katten zijn geen enkel probleem. We weten niet of ze het fijn vindt om met kinderen samen te wonen. Voor de zekerheid gaan we uit van niet.

Magda is een echte binnenkat, ze vindt het veel te gezellig binnen bij haar familie. Een echt katveilig balkon zal ze natuurlijk niet afslaan. Deze lieverd zal wellicht weer even moeten wennen aan een nieuwe omgeving. Zodra ze op haar gemakje is heb je een lief, rustig en heel dankbaar vriendinnetje in huis.