Macey

Macey

Deze mooie en lieve Bulgaarse jongedame Macey. Macey leefde al een poosje in de bosjes langs een erg drukke en dus gevaarlijke weg. Enkele keren per dag, als ze eten ging zoeken, moest ze deze weg oversteken, met gevaar voor eigen leven. Gelukkig merkte Liliya haar op en nam haar mee naar haar opvang.

We zoeken voor deze rustige en lieve dame mensen die een huis met een katveilige (dus afgeschermde) tuin hebben. Macey vindt het heerlijk om buiten te zijn en is zoals veel katten een zonaanbidster 😉 Ze vindt het leuk om met andere katten samen te wonen dus een maatje zou leuk zijn maar is niet noodzakelijk. Ze kan ook als enige poes heel gelukkig zijn. Ook kinderen vindt ze heel gezellig, zolang ze maar met haar knuffelen en spelen. Hoe ze op honden reageert is niet bekend, we zoeken dus voor de zekerheid een gezin zonder honden.

Macey houdt van spelen en en laat zich rustig overal mee naar toe sjouwen zonder dat ze een kik geeft. Ook maak je haar altijd blij met een knuffel, het liefst bij je op schoot of samen op de bank.

Wie biedt deze knuffelige zonaanbidster een nieuw thuis mét afgeschermde tuin?