Lolo

Lolo

Lolo, een echte familietijger

Lolo werd al snel na zijn geboorte gevonden en is direct naar een opvangadres gebracht. En daar zit hij nog, te wachten op zijn nieuwe thuis: een huis waar hij veel aandacht krijgt. Lolo is een vriendelijke, lieve kat die verrukt is op spelen. Eenmaal in zijn nieuwe huis zal hij zich snel en makkelijk aanpassen. Het is een echte mensenkat, zit graag naast je en laat heel snel merken dat hij zijn nieuwe baasje(s) erg lief vindt.

Verder is hij er niet te beroerd om er eens lekker voor te gaan liggen: zijn nieuwe mensen mogen hem flink aaien en knuffelen. Het krijgen van aandacht en liefde maakt hem zó gelukkig. Máár hij houdt er ook van om lekker ‘de kat’ uit te hangen. Hij speelt graag en dat heeft hij van kleins af aan gedaan. Hij komt wel op schoot maar slechts voor een korte periode want het is geen rustig typje dat lekker lang blijft zitten. Tenzij…….  hij zijn lijfje tegen je hand mag drukken om op die manier van die verrukkelijke aaitjes te krijgen, dan blijft hij zeker zitten. Dan is zijn motto: ‘ga door ga door, ik lig er nu toch voor!’.

Lolo is gewoon een familiedier. Hij houdt van iedereen, jong en oud, kat en hond. Hij weet niet beter, want tot op de dag van vandaag woont hij bij mensen, katten en een hond en hij kan het met iedereen goed vinden. Hoe meer mensen en dieren om hem heen, hoe leuker hij het vindt, want dat betekent: meer aandacht! Het is daarom belangrijk, zeker gezien zijn leeftijd, dat hij in een fijn en liefdevol huis komt, waar al een kat is of een speelmaatje mee komt.

Hoewel Lolo op het moment nooit naar buiten gaat en dus niet beter weet, zou het fijn zijn om af en toe een pootje buiten te zetten. De tuin of het balkon in zijn nieuwe huis moet wel veilig voor zijn zodat hij niet kan ontsnappen of vallen.

Bij welke familie mag Lolo komen tijgeren?