Lola

Lola

Lola, heerlijke en gezellige “theemuts”

Lola is een heerlijke poes, ze is dol op mensen, houdt van knuffelen en vindt alles prima en gezellig. Een ideaal huisdier dus.

Arme Lola heeft een huisje gehad maar haar vroegere eigenaar had geen zin meer in de verzorging en heeft haar naar het asiel gebracht. Toen Lola daar aan kwam was ze behoorlijk verwaarloosd. Ze had klitten in haar vacht en was vies. Ook was ze te dik doordat ze de hele dag eten kreeg, en uit verveling dus bleef eten.

Kerrie heeft Lola eens goed geborsteld en had binnen 10 minuten de klitten uit haar vacht verwijderd. Lola vindt borstelen ook prima, ze geniet van de aandacht en de borstel. Dus het zal geen moeite kosten om haar in de toekomst goed te verzorgen. Lola kan zichzelf nu ook weer schoonhouden. Wel verdient Lola’s eetpatroon aandacht: ze mag niet de hele dag toegang hebben tot voer, maar ze zal afgepast eten moeten krijgen. Op dit moment krijgt ze lightvoer.

Lola kan als enige kat, maar kan ook goed opschieten met andere katten. Maar mocht ze geplaatst worden met een of meer andere katten, zorg er dan wel voor dat Lola niet de hele dag kan eten.

Haar vorige eigenaar had een klein hondje, en daar kon Lola prima mee samenleven. Dus ze kan ook geplaatst worden met een rustige en katvriendelijke hond. Omdat ze zo rustig en makkelijk is denken we dat ook kinderen geen bezwaar zullen zijn voor onze Lola. Ze is niet erg speels, ze geniet meer van lekker luieren en knuffelen. Lola zal direct op schoot komen liggen en je altijd opzoeken, ze is echt een gezelligheidsdier.

Deze dame kan prima op een appartement wonen, met een katveilig balkon. Lola stelt niet al te veel eisen, ze is heel snel tevreden zolang ze maar liefde en aandacht krijgt.

Natuurlijk is ze gesteriliseerd, gechipt, ingeënt, negatief getest op felv en fiv en nagekeken door de dierenarts. Zoek je een gezellige en vriendelijke poes die van knuffelen houdt? Dan is Lola degene die je zoekt.