Lily

Lily

Kleine Lily is een prachtig meisje dat ineens keurig schoon in een kleine kattenkolonie verscheen. Ze was duidelijk niet op haar plaats en had geen idee wat ze op straat deed met al die andere katten. Hoogstwaarschijnlijk is ze door haar baasje in de kolonie achtergelaten. De opvangmedewerker heeft haar meteen meegenomen want het zag er niet naar uit dat Lily het zou redden op straat.

Lily moest even wennen aan het wonen met veel katten maar doet het inmiddels heel goed in de opvang. Ze zou het veel fijner vinden om alleen of met een rustige, oudere kat te wonen maar ze maakt er het beste van. Ze vindt het heerlijk om vertroeteld te worden en ligt het liefst in haar bedje te genieten. Een echt klein prinsesje is het. Lily zal in het begin even moeten wennen in een nieuwe omgeving. Als ze eenmaal gewend is vindt ze het heerlijk om geknuffeld te worden en kruipt zelfs lekker bij je op schoot. Spelen doet de prinses niet vaak, ze geeft de voorkeur aan een tukje op een rustig plekje.

Met de andere katten gaat Lily prima om; ze zoekt ze niet echt op en kan dus als enige kat heel gelukkig zijn. De rustige oudere katten vindt ze wel lief. Daar doet ze ook gezellig tukjes mee. Honden heeft ze nog niet ontmoet, dus we nemen het zekere voor het onzekere en zoeken een huisje zonder honden. Met oudere rustige tieners zou Lily prima kunnen samenwonen. Lily is een echte binnenkat, ze vindt heel veel fijner om gezellig en veilig bij haar mensen te zijn. Een echt katveilig balkon om af en toe een frisse neus te halen zou uiteraard heel fijn zijn.