Lennox

Lennox

Lennox werd op een koude dag gevonden door onze Liliya. De jongen zat te trillen op een krant om een klein beetje warm te blijven. Liliya riep hem en hij kwam direct op haar aflopen en knuffelde haar. Zoveel aandoenlijkheid was niet te weerstaan. Daarnaast wist ze dat hij in die gure omstandigheden ziek zou worden of het zelfs niet zou overleven. Ze nam ze hem mee naar haar warme opvang.

Lennox is een rustige, dankbare jongen en deed het geweldig bij Liliya. Hij is wat verlegen, niet angstig maar het lijkt of hij denkt dat hij het allemaal toch niet waard is en niet gezien wordt. Hij heeft werkelijk geen idee van hoeveel zijn eigen familie van hem zal houden. Lennox is gek op knuffelen maar wacht tot je naar hem toekomt. En als je hem dan knuffelt is hij helemaal gelukkig. Hij houdt er niet zo van om op je schoot te liggen en laat dat dan ook merken: hij tikt met zijn pootje tegen je aan om aan te geven dat hij het zat is. Dit kan kinderen afschrikken en daarom zoeken we voor hem een thuis waar geen kleine kinderen wonen.

Omdat we verwachten dat dit kereltje snel een fijn thuis zal vinden hebben we hem inmiddels naar Nederland laten komen. Lennox woont nu tijdelijk bij een vrijwilligster van Little Tigers in Rotterdam. Hij blijkt een erg speelse kat te zijn geworden en maakt graag en veel gebruik van de krabpaal. Dat neemt niet weg dat hij er ook wel van houdt om een heerlijke tukjes te doen op een lekker warm plekje. Het kan natuurlijk zijn dat dit verandert in een eigen huis. Met de andere katten gaat hij prima om. Hij speelt enthousiast met de 2 katers des huizes. In zijn tijdelijke opvang heeft hij inmiddels ook kennis gemaakt met grote honden: hij is niet bang uitgevallen want meneer gaat er geen cm voor opzij.

Lennox wil graag naar buiten om af en toe een lekkere frisse neus te halen. We zoeken dus een huisje met een veilige tuin of veilig balkon. Veilig wil zeggen afgeschermd met gaas of een kattennet.

Heb jij dat warme, liefdevolle thuis voor deze lieve jongen?