Lennox

Lennox

Lennox werd op een koude dag gevonden door onze Liliya. De jongen zat te trillen op op een krant om een klein beetje warm te blijven. Liliya riep hem en hij kwam direct op haar aflopen en knuffelde haar. Zoveel aandoenlijkheid was niet te weerstaan. Daarnaast wist ze dat hij in die gure omstandigheden ziek zou worden of het zelfs niet zou overleven. Ze nam ze hem mee naar haar warme opvang.

Lennox is een rustige, dankbare jongen en doet het geweldig bij Liliya. Hij is wat verlegen, niet angstig maar het lijkt of hij denkt dat hij het allemaal toch niet waard is en niet gezien wordt. Hij heeft werkelijk geen idee van hoeveel zijn eigen familie van hem zal houden. Lennox is gek op knuffelen maar wacht tot je naar hem toekomt. En als je hem dan knuffelt of bij je op schoot zet is hij helemaal gelukkig.

Erg speels is Lennox niet, hij doet liever tukjes op een lekker warm plekje. Het kan natuurlijk zijn dat dit verandert in een eigen huis. Met de andere katten gaat hij prima om. Hij is liever bij rustige poezen dan bij katers, een echte ‘ladies man’ dus. Het is onbekend of hij het ook leuk vindt om met honden te wonen dus we gaan voor de zekerheid uit van niet. Kinderen zijn geen enkel probleem voor deze kalme jongen.

Lennox wil graag naar buiten om af en toe een lekkere frisse neus te halen. We zoeken dus een huisje met een veilige tuin of veilig balkon. Veilig wil zeggen afgeschermd met gaas of een kattennet.

Heb jij dat warme, liefdevolle thuis voor deze lieve jongen?