Kysha & Talia

Kysha & Talia

Deze twee lekkere koppies zijn van Kysha en Talia, twee zusjes van ongeveer twee jaar.

Kysha en Talia zijn als kittens samen met hun moeder, die inmiddels geadopteerd is, en nog een zusje doorweekt en ziek op straat in Bulgarije gevonden. Ze bleken niesziekte te hebben. Gelukkig zijn ze dankzij een antibioticakuur weer helemaal opgeknapt.

De drie zusjes verblijven in de opvang van Liliya in Bulgarije en doen het daar geweldig. We zoeken voor Kysha en Talia en (en hun zusje) een gezellige familie in Nederland of Belgie. De meiden lijken zoveel op elkaar dat het bijna kopietjes zijn. Talia en Kysha houden ontzettend van aandacht en knuffels. Ze vinden het ook fijn om lekker bij je op schoot te kruipen of naast je op de bank te liggen. Spelen is een andere grote hobby van de twee; ze spelen graag samen, maar ook met mensen. Kysha is slimste van het stel; kijk of reageer je niet, dan zorgt ze er wel voor dat ze je aandacht trekt. Ze zit vol met ideeën! De twee zussen zijn onafscheidelijk, we zoeken dan ook een huisje waar ze fijn samen mogen blijven.

Talia en Kysha zijn makkelijke katten; je kunt ze met de kleinste dingen blij maken. Alleen niet met de aanwezigheid van een hond. Met kinderen kunnen de dames wel weer goed overweg. Ze vinden het fijn om lekker buiten te zonnen, spelen en energie kwijt te kunnen dus we zoeken een thuis met een afgesloten tuin of groot afgeschermd balkon.

Mogen deze lieve en energieke poezedames bij jou komen spelen en knuffelen?