Katy

Katy

Katy heeft zo veel liefde te geven

Arme lieve Katy. Ze is zo dol op mensen en dacht in Madrid en familie gevonden te hebben. Ze knuffelde met die mensen en ze gaven haar eten. Katy vond dat erg fijn en hield echt van die mensen, ook al mocht ze niet in hun huis wonen maar moest ze in de garage blijven waar hun auto stond. Maar ach, Katy is niet moeilijk, ze zag dat door de vingers. Totdat de mensen ineens genoeg van haar hadden en haar weg joegen. Katy begreep het niet, zij woonde daar toch ook? Maar steeds als Katy terugkwam werd ze weer weggejaagd. Arme Katy was haar huis ineens kwijt geraakt en daarmee haar veilige plekje, haar eten en drinken, en vooral haar mensen.

Ze was zo verdrietig. Een dierenvriendin heeft haar eten gegeven en mee naar huis genomen. Maar in haar huis zitten nog meer opvangkatten. En dat vindt Katy helemaal niet leuk. Ze wil de enige kat zijn. Ze vindt andere katten eng en ze wil haar mensen gewoon niet delen.

Katy zoekt daarom langs deze onsympathieke weg met spoed een nieuw huis zonder andere katten. Liever ook geen honden want die kent ze niet. Kinderen vanaf een jaar of 10 zijn prima gezelschap, vindt Katy. Een veilige tuin of balkon is prettig maar geen must. Maar ze hoopt vooral dat iemand haar oproep leest en verliefd op haar wordt. Want Katy heeft zoveel liefde te geven. Ze wordt zo graag geaaid. En als ze je goed kent, dan komt ze ook graag knuffelen. Katy wordt dan je beste vriendin.

Katy is al aan het sparen voor haar vliegticket naar Nederland, dus ….. het wachten is op haar soulmate. Wie voelt zich aangetrokken tot mooie Katy? Je zult er geen spijt van krijgen.