Kara

Kara

Kara was als klein kittentje al een lokale beroemdheid in het plaatsje waar zij woonde. Ze stond bekend als “de kat van de bushalte”. Kara woonde bij de bushalte en had daar eigenlijk een baantje. Ze wenste de vertrekkende reizigers een goede reis en heette de arriverende reizigers een warm welkom. Ze vroeg alleen een knuffeltje voor haar diensten, maar kreeg dat eigenlijk maar van enkele reizigers. Een van die reizigers was erg met het meisje begaan en ging op zoek naar hulp. Kara begon namelijk ook de drukke weg over te steken en dat kon niet lang goed gaan. Natuurlijk was er een veilige plek bij onze Liliya!

Kara doet het prima in de opvang, ze is lief en rustig en woont prima samen met de andere katten. Alleen lijkt het soms of al die mensen die haar voorbij gingen haar het idee hebben gegeven dat ze t allemaal niet waard is. Als Liliya en de andere verzorgens met de katten spelen en knuffelen zien ze dat Kara niets liever wil dan ook een aai of knuffel. Kara blijft dan wachten tot ze naar haar komen om haar te knuffelen. Ze is immers al zo vaak afgewezen. En dan, als ze dan geknuffeld wordt….geniet ze intens. Dit is wat ze zo ontzettend graag wil; liefde en aandacht van haar mensen. Kara heeft er geen idee van hoeveel haar nieuwe familie van haar zal houden!

Kara is speels maar het wordt nooit wild. Gewoon lekker met een speelgoed muisje in de weer, dat vindt ze fijn. Kara vindt wat oudere kinderen heel gezellig en ook rustige honden die gewend zijn aan katten zijn geen probleem voor haar. Ze kan prima samenleven met een andere kat maar kan ook als enige poes in huis heel gelukkig zijn. Naar buiten hoeft Kara niet per se, ze is heel graag binnen bij haar familie. Een katveilig balkon of echt katveilige tuin om af en toe een fris neusje te halen is natuurlijk altijd welkom.