Joy Luck

Joy Luck

Elk asiel heeft zo’n kat die op een of andere manier ontzettend veel geluk heeft gehad. Zo ook Joy Luck uit Ayamonte. Een meisje had al een tijdje een zwerfkat in het vizier. Die kat zat altijd onder een bepaalde auto in haar straat. Ze besloot het beestje te redden en naar het asiel te brengen. Op de dag dat zij de kat wilde ophalen kwam daar ineens onze Joy Luck onder de auto vandaan. Op het juiste moment op de juiste plaats! Joy Luck liet zich gemakkelijk in de bench stoppen en werd naar het asiel gebracht.

Joy Luck was vanaf het eerst ogenblik een rustig en lief meisje dat het fijn vindt om bij de asielmedewerkers in de buurt te zijn. Ze zit lekker naast ze als ze de kennels schoonmaken en komt dan regelmatig een knuffeltje of kusje halen. Ze vindt het ook heerlijk om in je armen of naast je te liggen en in slaap te vallen. Joy Luck houdt ervan om zich af en toe even terug te trekken en lekker alleen een tukje in de zon te doen.

Joy Luck gaat vriendelijk met andere katten om maar vindt dat het er in het asiel een beetje teveel zijn. Ze is dol op mensen en is ook eigenlijk liever alleen met haar mensen of met maximaal 1 andere kat. Honden zijn geen probleem voor Joy Luck en oudere kinderen (vanaf 10 jaar) vindt ze ook gezellig. Joy Luck wil graag ook lekker naar buiten. Een veilige tuin zou heerlijk zijn.

Kortom: een lief, rustig en knuffelig meisje dat zich ontzettend hecht aan mensen maar dat af en toe ook een momentje voor zichzelf wil. Joy Luck is helemaal klaar voor een lieve familie. Staat die warme mand bij jou?