Jino

Jino

Jino werd met een ernstig gewonde poot van straat gered door een dame. Ze bracht hem direct naar de dierenarts. De dierenarts gaf aan dat de kleine jongen zeer waarschijnlijk mishandeld was. Zijn pootje was niet meer te redden. De dame gaf aan dat zij hem dan wilde laten inslapen want niemand zou hem willen. Gelukkig was onze Liliya ook in de praktijk en gaf direct aan dat wel degelijk iemand hem wilde hebben en bood aan hem in opvang te nemen. Wat een ontzettende geluksvogel, die Jino!

Nadat zijn pootje geamputeerd was is Jino er met veel liefde en zorg weer helemaal bovenop gekomen. Hij is inmiddels helemaal gewend aan een leven met drie pootjes. Hij rent en speelt alsof het nooit anders is geweest.

Jino woont sinds kort in een lief opvanggezin in Nederland. Zijn opvangmoeder is gek op hem en geniet met volle teugen van het lieve, ondernemende jongetje. Hij is werkelijk gek op knuffelen en kruipt ook graag op schoot. Hoewel hij graag speelt is hij ook rustig en geniet van tukjes op een lekker zonnig plekje.

Jino leeft heel leuk samen met de andere katten in het gezin en vindt het echt leuk om bij ze te zijn. We zoeken dan ook een huisje voor hem waar hij een maatje zal hebben. Honden die goed gewend zijn aan katten zijn geen enkel probleem en ook kinderen vindt hij leuk. Een hele makkelijke jongen is het.

Jino is een binnenkat, hij vindt het veel te gezellig bij zijn familie. Gezien zijn handicapje is het sowieso af te raden hem vrij te laten rondstruinen. Een katveilig balkon zou natuurlijk wel heel leuk zijn.