Jimmie & Sadie

Jimmie & Sadie

Jimmie en Sadie hebben elkaar leren kennen in de opvang en zijn dol op elkaar. Alsof ze uit hetzelfde nestje komen zo close. Ze knuffelen met elkaar, slapen samen en spelen met elkaar. Een lief duo dat ook echt samen wil blijven.

Sadie werd als klein kittentje midden op een weg aangetroffen. Onze Liliya reed toevallig op die weg en kon zag haar gelukkig op tijd. Ze zette onmiddellijk de auto still om Sadie voor andere auto’s te beschermen. Kleine Sadie was verlamd van angst en kon heel makkelijk opgepakt worden. Eenmaal in de opvang werd ze bij een nestje andere kittens gelegd en werd snel rustig.

Ook Jimmie is door het oog van de naald gekropen. Hij woonde op straat met een andere kat en was nog zo klein dat hij onmogelijk iemand tot last kan zijn geweest. Toch waren er mensen die het maar lastig vonden dat hij in de buurt liep en dreigden vergif te strooien. Een buurtwinkelier hield beide katten een paar dagen veilig, maar kon ze niet in de winkel houden. De lieve jongens liepen dus weer gevaar. De winkelier maakt wel een video van ze en stuurde die naar onze Liliya. Toen zij de jongens zag zag sprong ze direct in de auto en haalde ze op.

Sadie heeft het treurigste gezichtje in de wereld maar is een ontzettend blij meisje. Ze is speels zonder druk te zijn.  Ze speelt met alles wat ze tegenkomt; speelgoedjes, de andere katten en haar mensen. Je maakt haar altijd blij met een knuffel of een kus. In de opvang is daar weinig tijd voor maar Liliya verwacht dat Sadie in een fijn thuis een grote knuffelkont zal zijn. Zeer waarschijnlijk zelfs een fan van op schoot klimmen.

Jimmie is net als Sadie speels en toch geen druktemaker. Hij vindt het heerlijk om met de andere katten en speelgoedjes te spelen maar geniet ook intents van een spelletje met Liliya. Het jongetje is gek op knuffels en aandacht van mensen. Liliya vergelijkt hem met een teddybeertje, je kunt hem altijd lekker oppakken en meenemen voor een knuffel.

Jimmie en Sadie kunnen beide prima met kinderen wonen, een rustige hond die goed met katten om kan gaan moet ook geen probleem zijn. Naar buiten hoeven ze niet per se, ze vinden het binnen met een lieve familie ook heel fijn. Mocht een echt katveilig balkon of katveilige tuin in de aanbieding komen dan zullen ze er zeker gebruik van maken voor een tukje of een frisse neus.