Jessie

Jessie

Jessie is nog maar een jonge kater maar heeft al heel wat meegemaakt. Hij kwam bont en blauw de opvang binnen en was vreselijk bang voor mensen. De opvangmedewerkers gaan ervanuit dat de arme jongen mishandeld is.  Lichamelijk is hij er alweer helemaal bovenop, maar hij is nog niet helemaal overtuigd dat mensen ook lief kunnen zijn. Gelukkig is hij in goede handen bij een lieve opvangmoeder en maakt elke dag grote sprongen vooruit.

Met de andere katten in het gezin leeft Jessie heel vreedzaam samen. Een thuis met een sociale, oudere kat die Jessie laat zien dat het leven met mensen heel fijn is zou heel fijn zijn. Ook een oudere, rustige hond die goed gewend is aan katten zou goed voor hem kunnen zijn. Jessie laat zich ondertussen al lekker aaien en knuffelen en geniet daar echt van. Met wat tijd en aandacht komt het helemaal goed met deze lieverd.

Spelen doet Jessie nog niet zoveel, misschien komt dat later of is het gewoon een hele rustige jongen die liever tukjes doet in de zon. Naar buiten hoeft Jessie niet per se, maar een katveilig balkon of echt veilige tuin om af en toe een tukje in te doen is natuurlijk altijd fijn.

Jessie komt in april in de opvang in Nederland maar een eigen huisje zou natuurlijk het fijnst zijn. We zoeken een rustige, geduldige familie voor Jessie. Een fijn gezin dat hem laat zien en voelen dat mensen ook heel lief kunnen zijn. Heb jij een rustig, warm mandje voor Jessie?