Iria

Iria

Iria werd als klein kittentje alleen en huilend naast een drukke weg gevonden. Helaas worden kittens in Bulgarije nog al eens gedumpt als ze oud genoeg worden geacht om zonder hun moeder te kunnen. De kleintjes raken uiteraard in paniek en beginnen om hun moeder te roepen. Dit is de kleine Iria zeer waarschijnlijk ook overkomen. Gelukkig werd zij door lieve mensen opgemerkt en naar onze Liliya gebracht.

Iria is een lief, vrolijk en blij meisje. Ze is echt vriendinnetje geworden van Liliya. Iria is heel graag en vaak gezellig bij Liliya in de buurt. Als dat niet kan vermaakt ze zichtzelf echter ook prima alleen of met de andere katten. Omdat ze het zo ontzettend fijn vindt om bij mensen te zijn zoeken we mensen die veel thuis zijn. Ze kan intens genieten van een spelletje met haar vriendjes en haar mensen. Eigenlijk kan ze niet kiezen wat ze leuker vindt; knuffelen of spelen. Ze doet het daarom gewoon allebei vaak. Dit gezelligheidsdier vindt honden die gewend zijn aan katten en kinderen natuurlijk ook heel erg leuk.

Het wonen met de andere katten vindt ze zo fijn dat we ook een huisje zoeken waar ze een leuk kattenvriendje zal hebben. Naar buiten hoeft Iria niet per se, maar als een echt katveilig balkon of katveilige tuin aanwezig is zal ze er zeker van genieten. Mag dit levensgenietertje het zonnetje in jouw huis zijn?