Heidi

Heidi

Dit lieve jonge meisje is Heidi. Ze verblijft op dit moment in het asiel in Ayamonte, Andalusië. Ze kan in november of december naar Nederland vliegen.

Heidi wordt wel het aapje van het asiel genoemd omdat ze zo levendig, grappig en lief is. Dit meisje is totaal ongecompliceerd: ze vindt alles en iedereen leuk. Ze is dol op mensen, jong of oud. Met de andere katten gaat ze heel ontspannen om en ook honden zijn geen probleem.

Heidi is een echte knuffelpoes en een gezelligheidsdier: ze ligt graag in de armen van de vrijwilligers, zit bij ze op schoot of klimt bij ze op hun schouders terwijl ze bezig zijn met hun werkzaamheden in het asiel. En dit allemaal ondanks Heidi’s moeizame start in het leven. Ze zwierf als jong kitten op straat in een kustplaatsje aan de Costa de la Luz. Op een gegeven moment probeerde ze wat te eten te vinden bij een hotel en dat was haar redding. Toeristen zagen haar namelijk en trokken zich het lot aan van deze jonge, uitgehongerde poes. Het asiel werd ingeschakeld en ze namen Heidi mee.  Daar knapte het kleine meisje snel weer helemaal op.

Heidi houdt van spelen met de andere katten of in haar eentje. Ook lekker liggen soezen in het zonnetje is een grote hobby van haar. Heidi vindt het gezellig met de andere katten maar ze hoeft niet per se een kattenvriendje te hebben in haar nieuwe huis, zo lang ze maar genoeg aandacht krijgt van haar nieuwe baasje(s).

Ze hoeft niet per se naar buiten want Heidi kan ook prima als binnenkat leven. Maar, mocht er een tuin of balkon zijn, slaat ze dit natuurlijk niet af. De tuin of het balkon moet dan wel katveilig zijn, dus afgeschermd met gaas of een kattennet zodat ze niet kan vallen of weg kan lopen. Dit meisje heeft het wel gehad met op straat zwerven! Binnen is beter, vindt Heidi.

Wij vinden dit lieve meisje onweerstaanbaar. Heb jij nog een plekje in huis en hart voor kleine Heidi?