Harry Houdini

Harry Houdini

Wat een avontuur heeft onze Harry Houdini achter de rug! Op een dag werd de politie gebeld door mensen die gepiep en gemiauw uit een pijp in een muur hoorden komen. Dat was Harry: hij zat klem in de pijp en kon met geen mogelijkheid zelf loskomen. Uiteindelijk heeft de politie hem met zwaar geschut uit de pijp moeten halen. Beitels, boren, hamers… van alles kwam er aan te pas. Toen Harry eindelijk vrij was, was hij natuurlijk helemaal van slag. En toen werd hij ook nog in een kooitje gestopt. Hij wilde dan ook niets weten van de mensen in het asiel. Onze Kerrie zag direct dat dit de jongen geen goed had gedaan en ze regelde een lieve opvangfamilie.

Harry woont nu een weekje in het gezin en is helemaal aan het bijdraaien. Zijn schrammen zijn geheeld en hij heeft verder niets aan zijn avontuur overgehouden. Hij is nog wat verlegen maar laat steeds meer zijn lieve, leuke karakter zien. Van onverwachte bewegingen en harde geluiden schrikt hij zich nog een hoedje maar hij komt al gezellig naast zijn opvangmoeder zitten om TV te kijken. En dan wil hij natuurlijk lekker geaaid worden. Spelen doet hij ook steeds vaker: achter een balletje aanrennen of met zijn knuffelbeestje spelen vindt hij helemaal geweldig.

Met de oudere, dominante poes in het gezin gaat hij prima om. Hij weet dat zij de koningin is en gedraagt zich keurig. Harry kan dus met een kattenmaatje wonen, maar hij kan ook als enige kat gelukkig zijn. Het is onbekend of Harry het ook leuk vindt om met honden te wonen. Voor nu nemen we even het zekere voor het onzekere en nemen aan van niet. Oudere, rustige tieners die gewend zijn met katten om te gaan en Harry zijn rust en tijd gunnen zouden kunnen kunnen.

Na zijn avontuur in de pijp hoeft Harry niet meer zo per se naar buiten. Een veilig balkon of omheinde tuin zou hij echter niet afslaan.