Happy

Happy

In een tuin van een lief Spaans gezin is onlangs iets prachtigs voorgevallen; een poes vond het een fijne, veilige tuin en is daar bevallen van een liefdevol nestje met kittens. Met hulp van onze Kerrie worden moeder en kittens goed verzorgd en naar een huisje gezocht. Een van deze kittens is Happy, een prachtige zwarte kater. Hij kreeg direct een perfecte verzorging van zijn moeder-poes maar ook van de vrijwilligers van de opvang. Inmiddels is Happy oud genoeg om zelfstandig verder te leven, met deze reden gaan wij op zoek naar een fijn nieuw thuis. 

Happy heeft zijn naam niet zonder reden gekregen, hij is écht altijd vrolijk. Het zonnetje uit de opvang, want hij maakt de vrijwilligers vaak aan het lachen. Hij is ontzettend lief en komt graag knuffels halen. Happy is altijd in voor een spelletje, of dat nu zelfstandig is of met een andere kat, dat maakt voor Happy niets uit. Rollen met balletjes over de grond, of heerlijk springen in de lucht met vier poten tegelijk. In de opvang leeft Happy ook samen met honden, dit contact gaat ook vlekkeloos en heel gezellig. Naast al het spelen en het vele knuffelen houdt Happy ook heel erg van zijn rust. Hij ligt graag te slapen of gewoon te relaxen. In de opvang zijn er ook voldoende rustplekjes en daar maakt hij regelmatig gebruik van. Je kunt hierbij denken aan kartonnen dozen, een fijne hoge krabpaal of hier en daar wat warme mandjes/kussentjes op een rustig plekje. 

Happy is een hele gezellige en lieve jonge kat die een lege plek binnen een gezin perfect kan opvullen. Hij kan prima opschieten met andere katten/honden en kan zowel binnen als buiten gehouden worden. Indien de mogelijkheden tot een buitenruimte beschikbaar zijn dan zien wij graag een katveilige/afgesloten tuin en of balkon. Happy is ook erg lief tegen kinderen en wil dan ook graag met hun spelen en knuffelen, ideaal toch?

Mag Happy zijn speelse en relax momentjes bij jou komen afwisselen?