Guacamole

Guacamole

Guacamole werd samen met een ander klein kittentje aangetroffen in een kattenkolonie in een drukke buurt. Een moederpoes was niet te vinden en omdat deze twee toen nog zo klein waren liepen ze werkelijk in gevaar in de kolonie. De asielmedewerkers hebben de kleintjes daarom meegenomen naar het asiel.

Guaca, zoals de asielmedewerkers hem liefkozend noemen, is een lieve en aanhankelijke jonge knaap. Heel makkelijk in de omgang. Spelen vindt hij leuk maar het wordt nooit wild. Guaca vindt het heerlijk om bij mensen te zijn en een knuffeltje is altijd meer dan welkom. Met de andere katten in de opvang gaat hij vriendelijk om, maar hij kan ook alleen heel gelukkig zijn als hij voldoende liefde en aandacht van zijn mensen krijgt. Deze nieuwsgierige jongen vindt kinderen erg leuk en interessant. Met honden heeft hij nog geen kennis gemaakt.

Van jongs af aan heeft Guacamole wat troebele oogjes. Niets erstigs, hij heeft er helemaal geen last van en kan gewoon hee goed zien. Af en toe een paar dagen oogdruppeltjes is voldoende.

Guacamole heeft het buitenleven wel gezien en blijft liever gezellig binnen bij jou. Gewoon een hele leuke, makkelijke jonge kater die zo graag je beste vriend wil zijn. Staat zijn gouden mandje bij jou?