Ginger Rogers

Ginger Rogers

Deze mooie roodharige dame is echt dol op mensen!

Zodra je de kattenkamer in het asiel binnenkomt is Ginger een van de eerste katten die op je afkomt. Ze loopt dan om je heen en geeft kopjes tegen je benen. Ze vindt het niet fijn om opgetild te worden maar komt wel heel graag op schoot zitten en doet haar kopje dan omhoog alsof ze kusjes wil geven. Ze likt je handen heel graag en soms knabbelt ze een beetje aan je vingers. Daarom denken we dat ze beter niet bij hele jonge kinderen geplaatst kan worden, maar oudere kinderen, die begrijpen dat Ginger het uit liefde doet en dat ze niet wil bijten, zijn geen probleem.

Ginger kan prima leven op een appartement. Een tuin of balkon heeft ze niet nodig. Ze houdt wel van een spelletje maar is geen fanatieke speler, ze ziet liever op schoot. Met andere katten kan ze prima overweg maar ze kan ook zonder soortgenoten leven, als ze maar genoeg aandacht krijgt van mensen. We weten niet of ze met honden overweg kan.

We weten niet veel over haar verleden, maar toen Ginger in het asiel kwam was ze bang. Dat was in maart 2019. Sinds ze in het asiel zit gaat het veel beter, ze geniet van de aandacht en vermaakt zich prima in haar kattenkamer. ze heeft zich ontpopt tot een echte knuffeldoos die geniet van het gezelschap van mensen. Ze hoopt dat ze gauw een eigen huisje vindt, met haar eigen mensen, zodat ze zo vaak op schoot kan liggen en kan knuffelen als ze maar wil.

Ben jij haar eigen Fred Astaire (m/v)?