Georgie

Georgie

Hoi allemaal. Dit is Georgie.

Georgie is een zeer jonge reu, die, zoals vele pups in Oekraïne, op straat is gevonden. Hij is nu ongeveer 3 maanden oud en dus nog heel kwetsbaar, zeker in zijn huidige leefsituatie. In Oekraïne is het winterweer namelijk heel vroeg begonnen en de dieren zitten in het asiel in de bittere kou. Er is geen verwarming, geen stromend water en slecht voedsel. Georgie heeft jou dus nodig om een kans te hebben om te overleven, want hij maakt vrijwel geen kans om geadopteerd te worden in zijn eigen land. Daarom kan hij alleen maar hopen op een warme mand in Nederland of België.

Als Georgie op tijd een lief opvangadres,of, liever, een warm liefhebbend thuis kan vinden, kan hij al op 20 januari naar Nederland komen. Hij is dan 4 maanden en zo goed als afgebakken: hij heeft zijn vaccinaties gehad en hij is gechipt, ontvlooid en ontwormd. Georgie zal een middelgrote hond worden, zo’n 10  tot 15 kg.

Deze lieve jongen is sociaal en op zijn leeftijd kan hij alles nog leren, zoals omgaan met andere huisdieren en met kinderen. Ook moet hij natuurlijk leren om een normale pup te zijn maar dat doet hij ongetwijfeld heel graag. Met zo’n lekker bekje moet hij toch een Thuis kunnen vinden? Als je Georgie adopteert is het win-win: hij krijgt een welverdiend warm mandje en jij krijgt daar eindeloze ‘puppy love’ voor terug!

Bekijk ook de pagina Haal een Little Tiger of een Little Wolf uit de bittere kou!