Georgie

Georgie

Hoi allemaal. Dit is Georgie.

Georgie is een zeer jonge reu, die, zoals vele pups in Oekraïne, op straat is gevonden. Hij is nu ongeveer 4 maanden oud en dus nog heel kwetsbaar, zeker in de leefsituatie in zijn thuisland. In Oekraïne is het winterweer namelijk heel vroeg begonnen en de dieren zitten in het asiel in de bittere kou. Er is geen verwarming, geen stromend water en slecht voedsel. Georgie maakte vrijwel geen kans om geadopteerd te worden in zijn eigen land. Daarom kon hij alleen maar hopen op een warme mand in Nederland of België.

Georgie verblijft momenteel in Nederland in een lief opvangadres. Hij is nu 4 maanden en zo goed als afgebakken: hij heeft zijn vaccinaties gehad en hij is gechipt, ontvlooid en ontwormd. Georgie zal een middelgrote hond worden, zo’n 10  tot 15 kg.

Deze lieve jongen is sociaal en op zijn leeftijd kan hij alles nog leren, zoals omgaan met andere huisdieren en met kinderen. Ook moet hij natuurlijk leren om een normale pup te zijn maar dat doet hij ongetwijfeld heel graag. Met zo’n lekker bekje moet hij toch een Thuis kunnen vinden? Als je Georgie adopteert is het win-win: hij krijgt een welverdiend warm mandje en jij krijgt daar eindeloze ‘puppy love’ voor terug!

Bekijk ook de pagina Haal een Little Tiger of een Little Wolf uit de bittere kou!