Freya

Freya

Freya werd gered uit een dodingsstation in de buurt van Los Barrios. Over haar verleden is helaas niets bekend. Op basis van haar makkelijke en relaxte karakter kan het heel goed zijn dat ze huiskat is geweest en door haar eigenaar op straat is gezet.

Freya woont nu veilig in de opvang van ons contact Kerrie en voelde zich meteen op haar gemakje. Dit vriendelijke meisje is gek op knuffels. Ze vindt het heerlijk als je haar oppakt en lekker knuffelt en kust. Ze zal het echter wel kort houden want ze wil altijd weer op onderzoek uit. Een echte nieuwsgierige speurneus is het. Een andere hobby is spelen: een balletje of speelgoedmuisje vindt ze geweldig.

Freya houdt van mensen van alle leeftijden; kinderen vindt ze dus ook heel leuk. Met andere katten gaat ze vriendelijk om maar ze kan ook als enige kat in huis heel gelukkig zijn. Met honden heeft ze nog geen kennisgemaakt. Freya hoeft niet per se naar buiten maar een groot veilig balkon of tuin zou ze wel erg leuk vinden. Een balkon moet wel echt katveilig zijn want onze speurneus zal anders zeker naar beneden springen om op onderzoek te gaan.

Kortom, een lief, makkelijk en vrolijk meisje. Een genot om om je heen te hebben.