Foxy

Foxy

 

Foxy is een kleine meid die samen met haar acht broertjes en zusjes in de vrieskou in Oekraïne werd achtergelaten. Alleen zij en haar broertje Robbie hebben het overleefd. In Oekraïne is het winterweer namelijk in volle gang en de dieren zitten in het asiel in de bittere kou. Er is geen verwarming, geen stromend water en slecht voedsel. Foxy maakte vrijwel geen kans om geadopteerd te worden in haar eigen land.

Foxy verblijft nu in een lief opvanggezin in Nederland. Ze is nu ongeveer 4 maanden en helemaal klaar voor een eigen familie. Ze heeft haar vaccinaties en rabiësprik gehad, dat is te zien in haar paspoort. Natuurlijk is ze ook gechipt, ontvlooid en ontwormd. ook is Foxy gesteriliseerd.

Onze lieve Little Wolf zoekt een niet al te druk gezin waar ze van pups af aan mag leren hoe ze huishond moet zijn. Foxy is sociaal met andere honden en vindt een lekkere wandeling echt het einde! Natuurlijk leert ze al een heleboel in haar opvanggezin, maar hou er rekening mee dat je een jong dier in huis haalt. Wij raden de adoptanten aan om naar puppycursus te gaan. Doordat Foxy wat angstig kan zijn in nieuw situaties zoeken wij een huisje met wat honden-ervaring. Foxy is dus geen hondje voor mensen die liever alleen maar een rondje om de boom of een rondje in de tuin doen. Ze is nieuwsgierig en energiek. Ze heeft een actieve houding en wil graag voor je werken. Thuis zit ze echt heel graag bij je om intensief te knuffelen. Van knuffelen kun je eigenlijk geen genoeg krijgen vindt ze.

Wil je kennis maken met Foxy? Of wil je meer over haar weten? Vul dan het intakeformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.