Filo en Sofia

Wij moeten samen worden geplaatst!
Hallo daar, mensen in Nederland. Wij zijn twee zusjes van 4 maanden.
We waren pas drie weken oud, toen we in een kartonnen doos voor de deur van een oudere vrouw werden gedumpt. Waarschijnlijk, omdat we allebei zwart zijn. Wat een onzin, hè? Maar ja, dit is Spanje. Deze vrouw heeft Gatos de APAPA gebeld en die hebben ons toen mee genomen. We werden geplaatst in een fostergezin, waar we met liefde werden verzorgd en waar we rustig konden groeien. Daar zijn we uitgegroeid tot twee zeer sociale en aanhankelijke jonge dames.
We spelen graag, kijken graag naar de vogels buiten en zijn erg nieuwsgierig. Maar het liefst hebben we mensen om ons heen. Wij zijn dol op mensen, en de aandacht, die ze ons geven. We vinden het heerlijk, om op je schoot in slaap te vallen.
Met katten hebben we geen probleem; op ons fosteradres zijn nog meer katten en daarmee kunnen we goed opschieten. Of we met honden overweg kunnen, weten we niet. Maar…. we zijn nog jong en, als het op de juiste manier gebeurt, wie weet, gaat het ook wel met honden overweg. Momenteel zitten we binnen, maar als we ouder zijn, is het misschien wel leuk, als we ook af en toe naar buiten kunnen, in een veilige tuin. Inmiddels beginnen we op een leeftijd te komen, dat we opzoek kunnen gaan naar ons eigen Thuis.
Is er bij jullie nog een plekje vrij voor ons tweetjes?