Esther

Esther

Buen dia, señoras y caballeros. Mijn naam is Esther en ik ben een rustige dame van 3 jaar en 8 maanden. Toen ze me vonden, verkeerde ik in een zeer slechte conditie, ik had namelijk een baarmoederontsteking. Er was een spoedoperatie nodig, om mijn leven te redden. Ik ben daar nu volledig van hersteld. Er is toen echter ook ontdekt, dat ik Fiv-positief ben. Fiv is niet besmettelijk voor mensen, honden of andere dieren, hooguit voor andere katten (hoewel de kans, dat ik ze zal besmetten heel erg klein is). En met goed eten, regelmatige controle door de dierenarts en een liefdevol Thuis, kan ik een goed en normaal leven leiden.

Ik mag van Arantza nu op zoek gaan naar een nieuw en eigen, liefdevol thuis. Ik ben een rustige poes, die van spelen houdt. Verder ben ik erg onafhankelijk ingesteld en hou ik er niet van, om te worden opgepakt. Maar ik vind het heerlijk, om op je schoot te liggen slapen. Verder hou ik er van, om over mijn buik te worden geaaid en lig ik graag te zonnen. Met honden kan ik goed opschieten, terwijl ik tegenover andere katten dominant kan zijn, maar gezien mijn conditie, lijkt het mij beter, als ik niet bij andere katten kom. Heb jij nog een zonnig plekje voor mij vrij?

Toelichting op FIV:
Esther heeft FIV. We doen een speciale oproep voor die kattenliefhebbers die graag zo’n FIV kat willen helpen. Onder de juiste omstandigheden kunnen ze een normaal en gezond leven leiden en wel 18 jaar worden. Meer informatie over FiV