Emo & Lucia

Emo & Lucia

Katertje Emo en poesje Lucia zijn twee heerlijke Bulgaarse kittens. Ze zijn speels, aanhankelijk en nieuwsgierig. Allebei vinden ze alle wezens op twee of vier benen superleuk, of het nu mensen, katten of honden zijn. Iedereen is interessant en leuk: groot of klein, oud of jong.

Deze twee vriendjes hebben elkaar leren kennen in Liliya’s opvang en zijn nu een Komisch Duo, en ook onafscheidelijk. Ze zoeken dan ook samen een gouden mandje. Emo is als heel jonge kitten van ongeveer 1,5 maand oud op straat gevonden, moederziel alleen en hij hoestte. De lokale dierenbescherming heeft zijn leven gered door hem bij Liliya onder te brengen. Lucia’s verhaal is ronduit vreemd: eerst werd ze als heel jonge kitten van de straat gered door een vrouw, om vervolgens samen met alle andere katten in huis door dezelfde vrouw op straat te worden gezet. De meeste ervan hebben goede huisjes gevonden in Nederland en nu zijn Emo en Lucia aan de beurt.

Emo en Lucia zijn echte binnenkatten. Als er een balkon aanwezig is, moet dit worden beveiligd met een kattennet of gaas om te voorkomen dat deze avontuurlijke beestjes ervanaf vallen.

Mogen deze lieve kittens bij jou thuis komen spelen?