Elvis

Elvis

Elvis werd met een gebroken bekken gevonden op straat. Hij is na een operatie lichamelijk helemaal hersteld en kan rennen en springen als elke andere kat. Maar hij is nu niet gelukkig in de opvang, omdat hij zich daar in alle hectiek niet op zijn gemak voelt.

Aangezien hij een beetje verlegen is, heeft hij in zijn nieuwe huis even tijd nodig om aan zijn omgeving en aan jou te wennen. Elvis zal helemaal opbloeien als iemand hem met geduld en liefde een veilig gevoel geeft. Als hij je vertrouwt, vindt hij het heerlijk om één op één aandacht te krijgen en geaaid te worden. En als je hem iets lekkers geeft terwijl je hem aait, heb je zijn hart helemaal veroverd. Elvis wordt een beetje onzeker als je hem oppakt dus is een huis met kleine kinderen geen optie voor hem. Hij is ook niet heel erg speels. Misschien kan hij wel opschieten met oudere kinderen die weten hoe ze met een kat om kunnen gaan.

Elvis kan het goed vinden met andere katten, maar heeft geen behoefte aan een maatje. Hoe hij reageert op honden is onbekend. Zodra hij gewend is, zal hij het binnen bij jou en ook buiten fijn vinden. Geef jij hem die plek waar hij zich een prins te rijk voelt in zijn gouden mandje?