Ella

Ella

Ella werd gesteriliseerd door een stichting die katten steriliseert en dan weer terugzet op de plek waar ze gevonden zijn. Toen Ella met een aantal andere katten weer teruggezet werd verdwenen de anderen spoorloos. Ella bleef alleen achter en zat elke dag keurig te wachten voor een hapje eten en een knuffel. De vrijwilligers zagen direct dat Ella te sociaal en vriendelijk was voor het straatleven en brachten haar naar Liliya.

In de opvang doet Ella het geweldig. Ze is een zonnig type, altijd vrolijk en blij; een levensgenieter! Ze woont heel fijn samen met de andere en vindt het echt leuk om bij ze te zijn. We zoeken dan ook een huisje voor haar waar ze een kattenvriendje zal hebben.

Het is een echte knuffelkont en vindt het ook heerlijk om bij je op schoot te liggen genieten. Spelen is een andere grote hobby van Ella. Ze kan zichzelf uitstekend vermaken met een speelgoedje maar vindt het ook leuk om met de andere katten en haar mensen te spelen.

Ella houdt van mensen van alle leeftijden, zo lang ze maar met haar knuffelen en spelen. Met honden heeft zij nog niet kennis gemaakt. Gezien haar karakter moet een rustige hond die goed met katten om kan gaan geen probleem zijn.

Het leven op straat heeft Ella wel gezien. Ze is een echte binnenkat geworden. Een fijn katveilig balkon of een echt katveilige tuin is natuurlijk wel altijd fijn.