Dimaya

Dimaya

Dimaya werd als klein kittentje op straat gevonden en was meer dood dan levend. Een ernstig geval van niesziekte. Liliya nam haar in opvang en vreesde voor het leventje. De kleine Dimaya barstte echter van de levenslust en gaf niet op. Met een goede sterke antibioticakuur en de liefdevolle verzorging van Liliya kwam zij er weer helemaal bovenop. Ze is nu een gezond, sterk en lief meisje dat helemaal klaar is voor een lieve familie.

Dimaya is een rustig, aanhankelijk en speels meisje. Ze speelt graag met  haar mensen en de andere katten in de opvang. Het spelen wordt nooit wild maar ze geniet intens. Dimaya kan zichzelf echter ook heel goed vermaken met een speelgoedje. Geef haar een leuk muisje of balletje en ze is uren zoet. Ze vindt het heel fijn om met andere katten te wonen dus we zoeken een huisje waar ze een leuk kattenvriendje zal hebben. Honden die gewend zijn aan katten zijn ook geen probleem voor haar. Een heerlijk makkelijk meisje!

Dimaya  is ook dol op mensen van alle leeftijden en een echte knuffelaar. Je kunt haar lekker oppakken, kussen en knuffelen. Ze vindt het heel fijn om bij je op schoot te kruipen en dan al spinnend van genot in slaap te vallen.

Naar buiten hoeft ze niet per se, ze is nog nooit buiten geweest sinds haar redding en kan heel gelukkig zijn als binnenkat. Als een echt katveilig balkon of tuin in de aanbieding komt zal ze het natuurlijk niet afslaan. Een fris neusje halen in het zonnetje is altijd lekker.