Dick

Dick

Dick werd het asiel binnengebracht nadat hij door iemand met een spray in zijn ogen was gespoten. Wat voor spray is onbekend maar hij was er heel slecht aan toe en niemand verwachte dat hij nog zou kunnen zien. Dick had echter andere plannen; hij had 2 jaar het leven op straat overleefd en dit zou hem er ook niet onder krijgen. Met veel liefde en zorg in het asiel kwam Dick er helemaal bovenop, hij ziet weer als een havik.

Dick is een lieve, vrolijke jongen. Hij is zo’n hond die zo makkelijk en normaal is dat hij gewoon niet opvalt tussen de honderden honden in het asiel. De jaren gaan voorbij en Dick zit nog steeds te wachten op een warme mand bij een lieve familie. Die gaan we dus zoeken voor deze leuke lieverd!

Met teefjes gaat Dick heel makkelijk en gezellig om, met reutjes kan hij een beetje bazig zijn. Hij vindt het leuk om met de andere honden door de speelruimte te ravotten en spelen. Die korte momentjes in de speelren of incidentele knuffels met de asielmedewerkers zijn lichtpuntjes in zijn leven. Dick is een levensgenieter, hij zit niet bij de pakken neer en blijft vrolijk; hij haalt er uit wat er in zit. Hij is nu ongeveer 6 jaar, een prachtige leeftijd. Niet jong en niet oud, rustig maar toch ook nog lekker speels.

Dick is ondanks zijn nare ervaring dol op mensen. Het is in het asiel niet mogelijk de honden te testen met kleine kinderen. Gezien zijn karakter denken we dat hij kinderen erg leuk vindt. Tieners die goed weten hoe met een hond om te gaan moeten geen enkel probleem zijn voor Dick. Voor de kattentest is hij glansrijk geslaagd. Hij vertoonde bijzonder weinig interesse in de kat en bleef gewoon lekker zijn rustige zelf. Helemaal goed dus!

Dick is er helemaal klaar voor. Zijn koffertje staat al klaar; heb jij een gezellige, warme mand voor deze lieve jongen?