David

David

David is gevonden bij de waterzuiveringsinstallatie vlakbij het asiel. Toen hij het asiel werd binnengrabracht was  hij behoorlijk toegetakeld. Het leek of hij ziek was, maar hij had waarschijnlijk gevochten. Hij was aan de magere kant maar met goed voer, zorg en liefde van de asielmedewerkers knapt hij heel snel op.

David is heel lief, sociaal en is graag bij mensen. Hij wil graag geaaid en geknuffeld worden, maar kan daar ook opeens genoeg van hebben. Nu hij er weer bovenop komt speelt David steeds vaker. Hij kan heerlijk in de weer zijn met de speelgoedjes in het kattenverblijf.

David leeft heel goed samen met de andere katten in zijn kennel. Hij vindt ze leuk maar wil wel graag genoeg ruimte hebben voor een momentje voor zichzelf. Kinderen vindt hij te druk. We zoeken dan ook een thuis zonder kinderen en voldoende ruimte om af en toe dat momentje alleen te pakken. Honden die goed gewend zijn aan katten zijn geen probleem voor David.

Na zijn hachelijke avonturen heeft David het wel gezien met de buitenwereld. Hij is een echte binnenkat geworden en blijft liever lekker bij zijn familie.