Cous cous

Cous cous

Cous cous is een schitterend jong schildpadpoesje van ongeveer 1,5 jaar oud. De kleine meid werd door haar baasje naar het asiel gebracht omdat zij niet meer voor haar kon zorgen. Ze is als huiskat zo sociaal en lief dat de asielmedewerkers direct zagen dat het asiel haar geen goed zou doen. Ze vonden een lief opvanggezin en daar doet onze Cous cous het geweldig.

In het opvanggezin is de enige kat maar ze kan met andere katten heel fijn samenleven. Ze kan ook echter heel gelukkig zijn in een familie waar zij de enige kat is. Zolang haar baasjes maar voldoende tijd en aandacht aan haar kunnen besteden. Cous cous heeft nog niet kennis gemaakt met honden maar gezin haar kalme, makkelijke karakter zou een rustige hond geen probleem moeten zijn. Oudere kinderen vindt ze heel gezellig, als ze maar met haar knuffelen en spelen natuurlijk.

Als gezonde jonge meid houdt Cous cous ook van spelen. Achter een balletje aan of een muisje aan een hengeltje proberen te “vangen” vindt ze geweldig. Cous cous is gek op knuffelen en kruipt ook graag op schoot voor een extra lekkere knuffel. Ze is dol op haar mensen en en is graag bij ze. We zoeken dan ook een familie die lekker vaak bij haar kan zijn.

Cous cous is een echte binnenkat, ze vindt het veel te gezellig bij haar familie. Mocht er toch een echt katveilig balkon in de aanbieding komen dan zal zij dat natuurlijk zeker niet aflaan.