Cila & Bobby

Cila & Bobby

Cila en haar broertje Bobby zijn zonder opgaaf van redenen gedumpt in het asiel. Ze waren toen nog maar een maand of 7 en waren helemaal in de war. Zo maar ineens in een hokje in een druk asiel. Ze vonden het zo eng dat ze de eerste tijd dicht tegen elkaar aan verstopt zaten achterin hun kennel.

Gelukkig gaat het inmiddels veel beter met ze en laten ze zich nu al lekker aaien door hun verzorgers. De asielmedewerkers zien en merken dat Cila en Bobby heel graag willen, maar nog niet altijd durven. Ze hebben duidelijk nog geen idee van hoeveel hun nieuwe familie van ze zal houden. Wat ze wel weten is dat ze oneindig veel van elkaar houden. Ze zijn onafscheidelijk en willen dan ook voor altijd fijn samen blijven.

Voor deze lieverds zoeken we een rustig huisje en baasjes die hen de tijd willen geven om te wennen. Ze wonen in het asiel samen met een andere poes en het drietal leeft heel vredig en lief samen. We denken dat samenleven met honden en kinderen op dit moment nog te druk voor ze is.  Spelen doen Cila en Bobby niet vaak, maar in een rustige vertrouwde omgeving kan dat natuurlijk veranderen.

Naar buiten hoeven Cila & Bobby niet. Ze zijn nog heel jong en kunnen heel gelukkig zijn als binnenkatten. Als een echt katveilig balkon of katveilige tuin aanwezig is, is dat natuurlijk altijd leuk maar dus geen must.