Casanova

Casanova

Deze heerlijke knuffelkater doet zijn naam eer aan! Hij windt iedereen om zijn pootje, het is zo’n charmante en gezellige jongen, je MOET wel van hem houden.

Casanova was duidelijk een huiskat geweest, die op straat is gedumpt. Hij is zo dol op mensen dat het voor ons duidelijk is dat hij altijd goed verzorgd is en een fijn leven heeft gehad. Waarom men hem dan toch heeft weggedaan zullen we nooit weten. Maar dit geeft ons wel de kans om nu een huis voor hem te zoeken waar hij voor altijd mag blijven!

Casanova houdt van mensen. Zijn grootste hobby is knuffelen. Zijn tweede hobby is spelen. Hij heeft dan ook een huis nodig met wat ruimte om lekker te kunnen rennen, want hij rent graag achter speeltjes aan.

Vanwege zijn levendigheid denken we dat hij perfect past in een gezin met iets oudere kinderen. Hoe meer mensen om liefde aan te geven en van te krijgen, hoe beter. Met een vriendelijke hond zal hij prima kunnen samenleven, naar andere katten is hij wat dominant dus het is het fijnste als hij “de kat in huis” is.

Een buitenruimte kan fijn zijn zodat hij zijn energie daar kwijt kan, maar het is niet perse nodig. Als hij binnen genoeg ruimte heeft is hij ook blij. Een evt tuin of balkon moet wel zijn afgeschermd.

Casanova verovert ieders hart. Ook het jouwe?