Captain Silver

Captain Silver

Aye aye, maatjes! Maak kennis met Captain Silver. Een prachtige bronsrode jonge kater uit Bulgarije. Hoe captain Silver zijn oogje precies verloor is onbekend. De dierenarts denkt aan een oogvirus. Onze Liliya vond hem op straat met een ernstige verwonding aan zijn oog. De dierenarts bevestigde wat zij al dacht: het oogje was niet meer te redden. Maar als een echte stoere piraat heeft Captain Silver helemaal geen last van een oogje minder. Hij speelt, rent en knuffelt als elke andere gezonde jonge kat.

Captain Silver is een hele lieve en rustige jongen. Hij is ook helemaal geen stoere piraat, maar dat vertellen we hem natuurlijk niet 😉 Hij is zelfs een beetje lui en speelt vaak liggend. Hij vindt spelen geweldig maar maakt zich gewoon niet graag moe. Hij gaat heel leuk en lief om met de andere katten in de opvang. Hij slaapt met ze, eet met ze en speelt met ze mee. Als het spelletje wat te wild is trekt hij zich terug en bekijkt het wildebrassen vanaf de bank. Hij vindt het erg fijn om met andere katten samen te leven dus we zoeken een huisje waar hij een kattenvriendje heeft.

Silver is ook een grote knuffelkont. Je kunt heerlijk met hem kroelen en knuffelen. Hij klimt zelfs graag bij je op schoot voor een uitgebreide knuffelsessie. De kapitein valt dan graag al spinnend in slaap. Kinderen vindt hij erg leuk, vooral als ze lekker met hem spelen. Het is onbekend of hij het ook fijn vindt om met honden te leven. Gezien zijn kalme karakter zou een rustige hond die echt goed gewend is aan katten geen probleem moeten zijn.

Captain Silver hoeft niet per se naar buiten, hij vindt het binnen net zo gezellig. Als er toch een katveilig balkon of echt katveilige tuin is zal hij het aanbod niet afslaan uiteraard. Heb jij een warm kraaiennest voor Captain Silver?