Caprile & Lorenzo

Caprile & Lorenzo

Caprile en Lorenzo zijn twee lieve, speelse broertjes uit Andalusië. Ze kunnen in mei naar Nederland vliegen.

De broertjes zijn door het oog van de naald gekropen. Ze werden als heel jonge kittens gedumpt voor de deur van het asiel. Daar ging een van de honden uit het asiel direct achter ze aan. Lorenzo kon snel onder een auto schieten en klom Caprile snel een boom in. Een van de vrijwilligers kon ze vervolgens vangen en in veiligheid brengen. Gelukkig maar want het zijn twee geweldige katertjes met een zacht, vriendelijk karakter. Ze zijn dol op elkaar: ze spelen en stoeien graag samen, om daarna in elkaars armen in slaap te vallen. Het is net een Siamese tweeling.

Lorenzo en Caprile zijn op gek op mensen: ze springen graag bij je schoot, worden graag opgetild en vallen liefst in je armen in slaap. Ze kunnen nooit genoeg knuffels en kroeltjes krijgen. Ze gaan fulltime spinnend door het leven en komen regelmatig even bij je aanwaaien voor nóg een knuffel of een kusje. Door hun vriendelijke karakter kunnen de jongens ook prima overweg met kinderen en ook andere dieren zijn geen probleem: met andere katten of met honden vinden ze het ook gezellig. We zoeken een huisje voor Lorenzo en Caprile waar ze samen worden geplaatst want deze twee kunnen elkaar niet missen.

De broertjes kunnen als binnenkatten leven maar zouden natuurlijk geen nee zeggen tegen af en toe een frisse neus. We zijn natuurlijk erg zuinig op deze mannetjes dus we zoeken een huisje voor ze waar er een katveilig balkon (afgeschermd met een kattennet of gaas) of een veilige tuin is (waar ze dus niet uit kunnen).

Mogen deze fantastische kereltjes bij jou hun tentjes komen opslaan?