Candy

Candy

Candy werd als klein kittentje op straat gevonden. Het was begin winter en al ijzig koud in Oekraine. De kleine meid had het niet veel langer gered in haar uppie in de sneeuw. Gelukkig zag een mevrouw haar als zielig, trillend hoopje ongeluk zitten en bracht haar naar het asiel. Candy was nog zo klein dat en had ook nog eens ontstoken oogjes. Ook in het asiel zou ze het niet gaan redden. Gelukkig kon ze vrijwel direct in een lief opvanggezin ondergebracht.

Candy is nu dankzij de liefdevolle verzorging van haar familie en de dierenarts een gezonde jongedame. Haar oogontsteking is genezen en ze blaakt van de levenslust. Ze is een enorme knuffelkont en kan werkelijk geen genoeg knuffels en kusjes krijgen. Plof op de bank en Candy ploft bij je op schoot, een echt gezelligheidsdiertje is het. Spelen is een andere grote hobby. Candy speelt alleen, met andere katten of met haar familie en gaat er helemaal in op.

Met de andere katten in het gezin leeft Candy heel leuk en gezellig samen. Ze vindt het leuk om met ze samen te zijn maar kan ook als enige poes in huis heel gelukkig zijn. Zolang haar familie voldoende tijd en aandacht voor haar heeft is ze gelukkig. Honden die goed gewend zijn aan katten vindt ze ook heel gezellig. Dat geldt ook voor rustige tieners, als ze maar met haar knuffelen natuurlijk.

Naar buiten hoeft Candy niet per se, ze kan ook als binnenkat heel gelukkig zijn. Een echt katveilig balkon of katveilige tuin is natuurlijk altijd leuk.