Cali

Cali

Cali is een dapper en lief schildpadpoesje dat het eerst prima voor elkaar had. Ze woonde in Spanje in een gewoon huis, bij een gewoon gezin. Maar toen haar baasjes gingen verhuizen, moest Cali ook maar weg… Ze hebben haar gedumpt op een terrein vlakbij het gemeentelijke zwembad. Daar moest ze het zelf maar zien te rooien, als voormalige huiskat tussen de zwerfkatten. Ze werd opgemerkt door iemand uit de buurt en die heeft haar een tijdje gevoerd. Toen hij na een hele tijd weer terugkwam, zat Cali nog steeds op dezelfde plek te wachten. De man heeft toen het asiel gebeld omdat hij Cali een beter leven gunde.

De vrijwilligers van het asiel geven aan dat Cali een zeer aanhankelijke kat is, zowel naar mensen toe als naar haar kattenvriendjes. Ze zoekt de vrijwilligers ook altijd op om even een kopje of een kusje te halen. Ze vindt het heerlijk om lekker met je te kroelen en op je schoot in slaap te vallen. Ze laat haar plezier ook goed merken met haar constante gezellige gespin.

Door haar verleden heeft Cali wel even de tijd nodig om te wennen aan nieuwe mensen en een nieuwe omgeving. Als je Cali wat tijd, geduld en liefde geeft, krijg je een lief en trouw kameraadje.

Mag Cali bij jou in huis komen wonen, en dit keer voor altijd?