Bubbles

Bubbles

Bubbles heeft een flinke dosis pech gehad in haar leven: Ze is geboren in de straten van Burgas, Bulgarije, als zwarte kat. Dat is op zich al geen feest, maar er waren mensen die heel veel last hadden van het nestje katten en de hebben geprobeerd om moeder en kittens te vergiftigen. Een zusje van Bubbles heeft het niet overleefd. Ook hebben moeder en de overgebleven kittens allemaal niesziekte opgelopen. Kortom: het zag er somber uit voor Bubbles en familie.

Gelukkig was daar Liliya. Zij vond het nestje en heeft het meegenomen, voordat er meer katten vergiftigd zouden worden. Ook heeft ze moeder en kittens behandeld tegen niesziekte en daardoor zijn de katten er weer bovenop gekomen.

Inmiddels leeft Bubbles al een hele tijd in de opvang van Liliya waar ze het heel goed kan vinden met de andere katten. Ze speelt erg graag en soms ook wat wild. Dat doet ze ook als ze knuffelt. Als ze in een knuffelbui is weet ze niet van ophouden en doet ze dat vol overgave. Daarom zoeken we voor Bubbles een huis met andere katten (minimaal 1) en met iemand die ervaring heeft met katten en Bubbles enthousiasme kan waarderen. Kinderen vanaf een jaar of 12 zullen leuke huisgenootjes voor Bubbles zijn, maar voor jongere kinderen is Bubbles wat te wild. Om haar energie kwijt te kunnen is en veilige tuin ook heel prettig voor Bubbles. Dan kan ze af en toe lekker gek doen, achter vliegjes aan en even rennen.

Zoek je een kat die vol overgave van het leven geniet? Vind je een kat die soms in het spel haar nageltjes gebruikt niet erg? En heb je een veilige tuin en een speelmaatje voor Bubbles? Dan pakt ze graag haar koffertje om bij jou te komen wonen.