Blosson

Blosson

Blosson kwam begin september samen met broertje Guinness in het asiel van Kerrie. Hij is wat verlegen en het duurde dan ook enkele weekjes voordat hij zich op zijn gemak voelde. Langzaamaan werd hij wat zekerder van zichzelf en hoera! hij kwam knuffeltjes én wat lekkers halen. Dit lekkere kereltje heeft gewoon wat tijd nodig gehad om zijn verzorgsters beter te leren kennen. Hij vindt het geweldig om opgepakt en geknuffeld te worden. Hij heeft een wat typisch neusje. Dat heeft hij van moedertje natuur meegekregen tijdens zijn geboorte. Medisch gezien is hij zo gezond als een vis.

Blosson  is nog jong en speels maar niet zó speels dat hij in je gordijnen zal klimmen. Tegelijkertijd kan hij het ook erg waarderen om lekker de luie hangjongere uit te hangen en de wereld via de binnenkant van zijn ogen te bekijken. Hij zal dat in eerste instantie niet vanaf je schoot doen maar als hij je eenmaal goed kent en zich lekker bij je voelt, komt hij graag tegen je aan liggen.

Met de andere katten gaat hij prima om. Hoewel hij zich ook alleen kan vermaken, heeft hij -gezien zijn leeftijd- een maatje nodig. Zijn broertje Guinness is ook beschikbaar voor adoptie.

Aan kinderen is Blosson niet gewend maar (oudere) kinderen die hem in het begin wat ruimte gunnen zou voor hem geen probleem moeten zijn. Blosson heeft nog nooit kennis gemaakt met honden maar gezien zijn karaktertje vermoeden wij dat hij wel overweg zou kunnen met een lieve, vriendelijke hond.

Blosson is een binnenkat maar het zou fijn zijn om af en toe een lekkere frisse neus te halen. Er moet dan wel een veilige tuin of veilig balkon voor hem zijn, anders blijft hij liever binnen. Veilig wil zeggen afgeschermd met gaas of een kattennet.

Blosson heeft een dag of wat, misschien wel een week nodig om te wennen. Als hij weet dat hij in een veilige en liefdevolle omgeving terecht is gekomen, krijg je er een lieve, blije kat voor terug. Kan jij genoeg geduld opbrengen en warmte geven aan deze lieve jongen?