Benjamin

Benjamin

Heerlijke knuffelkat Benjamin

Benjamin vindt dat hij een grote bofkont is. Hij is heel blij dat hij een dak boven zijn hoofd heeft en dat er dagelijks eten voor hem klaar staat. Dat had namelijk heel anders kunnen zijn want Benjamin is op straat geboren. Op het moment dat hij gevonden werd had hij niesziekte en het had slecht kunnen aflopen met hem. Gelukkig heeft Liliya hem gevonden en meegenomen naar de dierenarts. Door de niesziekte leken zijn ogen aangetast en Liliya dacht dan ook dat hij blind was. Gelukkig was dat niet het geval.

Nadat Benjamin behandeld was tegen de niesziekte knapte hij weer goed op en bleek hij ook gewoon te kunnen zien. Wel heeft hij een soort membraam over zijn ogen heen (wit vlies) maar daar heeft hij verder geen last van. Benjamin zit er in elk geval helemaal niet mee. Het weerhoudt hem niet van rennen, springen en knuffelen. Hij heeft geen pijn en hij weet niet beter.

Hij is een vrolijke kat, houdt van spelen, is dol op eten en houdt vooral van mensen! Als je binnenkomt staat hij al op je te wachten, kroelt hij om je benen heen en hoopt dat je hem even optilt. Hij knuffelt dan heerlijk in je armen. Benjamin is een echte schootkat. Dol op knuffelen en bij je zijn. Maar hij is ook blij met speeltjes en speelt graag met de andere katten. Hij zoekt dus een huisje waarin minimaal 1 andere kat aanwezig is, en waar hij lekker zijn energie kwijt kan. Ook wil hij graag een huisje waar hij veel aandacht krijgt. Voor kinderen zou Benjamin ook een erg leuke kat zijn want hij doet precies wat kinderen willen van een kat, knuffelen en lekker malle spelletjes. Eventueel. zou hij ook met een vriendelijke hond kunnen samenleven.

Hij hoeft niet naar buiten te kunnen want hij is geen buitenruimte gewend. Hij  vindt rennen in de woonkamer achter de baasjes en speeltjes aan ook heel leuk ;-). Hij zou een tuin niet afslaan, maar die moet dan wel afgesloten zijn.

Benjamin is het type van een kat waar je erg om moet lachen! Met zijn komische acties en zijn lieve snoetje moet je wel van hem houden!

Wie is de gelukkige waar Benjamin mag gaan wonen?