Astrid & Hope

Astrid & Hope

Astrid en Hope zijn twee jonge poezen die zich als echte zusjes gedragen, ook al komen ze niet uit hetzelfde nestje. Ze zijn gewoon dol op elkaar en hebben veel plezier samen. Hoe anders begonnen hun jonge leventjes…

Astrid zwierf op het strand, moederziel alleen. Ze hing steeds bij hetzelfde hotel rond omdat ze daar soms gevoerd werd door de gasten die daar verbleven. Astrid liep altijd mee met de mensen die haar eten gaven, in de hoop dat haar zouden aanhalen en optillen. Dit meisje snakte echt naar wat liefde en warmte. Gelukkig heeft een van de gasten het asiel gebeld en de vrijwilligers hebben Astrid opgehaald.

Voor Hope begon het leven ook rampzalig. Toen ze nog maar twee weken oud was, werd ze gevonden in een kartonnen doos in een afvalcontainer! Goddank werd ze op tijd gevonden en meegenomen naar een opvangadres. Daar is Hope met de fles grootgebracht, te midden van een gezin met kinderen en hondjes dus die is ze goed gewend.

Beide poezen zijn zeer mensgericht, op zowel volwassenen als kinderen. Ze liggen graag in je armen te soezen, laten zich natuurlijk vol overgave knuffelen en ontvangen graag veel kusjes. Op spelen zijn de meisjes ook verzot, uiteraard samen want deze twee zijn onafscheidelijk. Ze zijn regelmatig te vinden in de speeltunnel of zijn met een balletje in de weer. Tijdens het spelen slaan de poezen hun nagels nooit uit, wat helemaal past bij hun lieve karaktertjes.

Astrid en Hope kunnen met andere katten prima overweg maar hebben aan elkaar ook genoeg. Met hondjes kunnen ze het ook goed vinden. Een buitenruimte zouden de meisjes niet afslaan, maar een balkon of tuin moet wel katveilig zijn zodat ze niet zomaar kunnen vallen of weglopen. We zijn zuinig op de meisjes.

Mogen Astrid en Hope bij jou hun gouden mandje komen opmaken?