Ashera

Ashera

Op een dag werd er naar het asiel gebeld: “Willen jullie mijn poes alsjeblieft komen ophalen?” De vrouw aan de telefoon klonk erg verdrietig toen ze de vraag stelde. Natuurlijk stond het team vrijwilligers direct klaar om de poes op te halen. Het bleek dat de vrouw veel last had van psychische problemen en dat ze geen optimale zorg meer kon geven.  De vrouw had een wens: zoek een baasje dat alle liefde van de wereld aan haar kan geven.

De 2-jarige Ashera kwam broodmager en met zeer weinig energie het asiel binnen. De vrijwilligers deden hun uiterste best om haar te voorzien van de beste aandacht en verzorging. Haar mooie zwarte langharige vacht heeft extra aandacht nodig, borstelen, schoonhouden, letten op klitten.  Ashera moest de eerste week wel een beetje wennen, zoveel aandacht en verzorging was ze in lange tijd niet meer gewend.

Ashera is een vrolijke en sociale poes. De vrijwilligers in het asiel pakken haar regelmatig op om lekker te knuffelen. Dat vind ze heerlijk en laat dat dankbaar merken door te spinnen. Ze speelt graag met de andere katten in het asiel. Het gaat op dit moment echt heel goed met Ashera en ze geniet van alles om zich heen.

Voor Ashera zijn we op zoek naar een huishouden zonder honden. Andere katten vindt ze erg leuk en ze heeft dan ook echt een maatje nodig. Kinderen vanaf een jaar of 10 zijn geen probleem. Ashera is echt een typisch gezelligheidsdier, ze wil daarom dolgraag bij haar nieuwe baasje(s) binnen in huis blijven. Dit komt ongetwijfeld door haar eenzame verleden. Vanaf nu wil de mooie Ashera niets meer missen….

Kun jij Ashera alle aandacht en verzorging geven die ze al die tijd zo heeft gemist?