Ashera

Ashera

Mooie Ashera is geboren in Oekraïne maar woont sinds enkele maanden in Nederland. In Oekraïne heeft ze een huisje gehad maar haar eigenaresse kon niet langer voor haar zorgen, zodat Ashera naar het asiel moest. Omdat haar kansen op een fijn huis in Oekraïne nihil waren hebben we een huis voor haar gezocht in Nederland. Helaas bleek ze daar geen goede klik te hebben met de familie, zodat Ashera nu weer op zoek is naar een mandje-voor-altijd.

We merken dat Ashera op haar rust is gesteld. Ze vindt andere katten wel oké maar dan wel graag een kat die ook wat rustig is. Spelen is wel leuk, maar niet te fanatiek, vindt Ashera. Ashera houdt van knuffelen, is graag in het bijzijn van haar baasjes en vindt het fijn om geaaid en geborsteld te worden. Natuurlijk zal ze tijd nodig hebben om te wennen want ze heeft de laatste tijd veel veranderingen meegemaakt. Maar als ze goed gewend is komt het helemaal goed.

Voor Ashera zijn we op zoek naar een huishouden zonder honden. Rustige kinderen vanaf een jaar of 10 zijn geen probleem. Ashera is echt een typisch gezelligheidsdier, ze wil daarom dolgraag bij haar nieuwe baasje(s) binnen in huis blijven en hooguit af en toe een frisse neus halen op een katveilig balkon of veilige tuin. Dit komt ongetwijfeld door haar eenzame verleden. Vanaf nu wil de mooie Ashera niets meer missen….

Kun jij Ashera alle aandacht en verzorging geven die ze al die tijd zo heeft gemist?