Archie

Archie

Archie heeft de pech gehad dat hij een verkeerde eigenaresse had. Ze was hem zat en bracht hem naar het asiel. Er werd haar verteld dat de kans groot zou zijn dat hij daar gedood zou worden omdat het asiel dat nog steeds regelmatig doet met afstandsdieren maar dat maakte haar niet uit. Ze liet hem zonder pardon achter en liep weg.

Op dit moment zit Archie dus in het asiel waar uiteraard ook andere katten zijn. Gebleken is dat hij daar erg ongelukkig is omdat hij niet van andere katten houdt. Daarom zoeken we voor hem met spoed een huisje waar hij ruimte en aandacht krijgt en de enige kat des huizes zal zijn. Deze kerel verdient een liefdevol thuis waar geen drukte is door honden en/of kinderen en waar hij stressvrij zijn eigen gezellige en vrolijke zelf kan zijn.

Archie is een ontzettende lieverd, die gek is op mensen. Hij is sociaal en vindt het fijn om geaaid te worden. Het is een lekkere eigenwijze en vrolijke kat, die graag zijn eigen gang gaat. Hij speelt graag en heeft enorm veel energie. We zoeken dan ook een plekje waar hij de ruimte heeft. Een veilige tuin zou erg fijn voor hem zijn, maar dan wel een waar niet heel veel andere katten kunnen komen. Dus een afgescheiden tuin is het allermooiste.

Zoek je een kat met een persoonlijkheid? En ben je bereid Archie in zijn eigen tempo te laten wennen? Heb je geen andere katten, honden of kinderen?
Dan is Archie misschien wel precies wat jij zoekt!!