Archie

Archie

Archie is graag de heer des huizes. Hij vindt andere katten helemaal niet leuk en wil daarom ook graag de enige kat zijn. Ook honden vindt hij niet zo leuk. Hij raakt gestrest van andere dieren. Het is verder een lekker eigenwijze en vrolijke kat, die graag zijn eigen gang gaat. Mensen vindt hij wel leuk en hij vindt het heel fijn om geaaid te worden.

Hij heeft wel de pech gehad dat hij een verkeerde eigenaar had. Die was hem zat en bracht hem naar het asiel. Er werd haar verteld dat de kans groot zou zijn dat hij daar gedood zou worden omdat het asiel dat nog steeds regelmatig doet met afstandsdieren maar dat maakte haar niet uit. Ze liet hem zonder pardon achter en liep weg.

Op dit moment zit Archie dus in het asiel waar natuurlijk ook andere katten zijn. Hij is daar erg ongelukkig. Daarom zoeken we voor hem met spoed een huisje waar hij ruimte en aandacht heeft voor hemzelf. Waar hij geen stres meer hoeft te hebben en zijn eigen gezellige en vrolijke zelf weer kan worden. We denken dat Archie beter ook niet bij kinderen kan omdat die vaak druk zijn en hem ook weer stress kunnen geven.

Archie speelt graag en heeft lekker veel energie. We zoeken dan ook een plekje waar hij de ruimte heeft. Een veilige tuin zou erg fijn voor hem zijn, maar dan wel een waar niet heel veel andere katten kunnen komen. Dus een afgescheiden tuin is het allermooiste.

Zoek je een kat met een persoonlijkheid? En ben je bereid Archie in zijn eigen tempo te laten wennen? Heb je geen andere katten, honden of kinderen?

Dan is Archie misschien wel precies wat jij zoekt!!