Annie

Annie

Annie zit in Utrecht in de opvang. Kom je eens keer langs? šŸ™‚

Lieve kleine Annie en haar broertje en zusje zijn geboren in de tuin van een van de opvanggezinnen in Spanje. Het opvanggezin heeft haar moeder en de kittens toen binnen gehaald om te zorgen dat ze veilig waren. Daar hebben ze heerlijk gewoond tussen enkele andere katten en een vriendelijke hond. Inmiddels zijn de kittens groot genoeg om zelf hun weg in het leven te vinden.

Annie is een lief cypers meisje dat in het begin nog wat verlegen is. Als ze je kent dan vindt ze het heerlijk om te worden aangehaald maar ze kijkt wel eerst de kat uit de boom. Haar broer Herby is wat stoerder. Haar zusje Patricia is net als Annie wat verlegen in het begin.

Annie vindt spelen ook erg leuk maar ze vindt het ook prima om toe te kijken als de andere katjes spelen. Ze is een rustig meisje dat snel tevreden is. Ze zoekt een huisje met mensen die snappen dat ze geen haantje de voorste is. Maar ze vindt knuffelen wel heel fijn, vindt opgetild worden ook prima en zit ook graag naast vertrouwde mensen. Tot nu toe heeft ze nog niet op schoot gezeten maar dat kan best nog komen.

Annie zou het fijn vinden om een soortgenootje te hebben, misschien haar broer of zus. Maar een andere kat kan ook. Een tuin hoeft niet perse, ze heeft altijd binnen geleefd maar omdat ze nog jong is zal ze een tuin of balkon wel fijn vinden. Natuurlijk moet die tuin wel veilig zijn, dus niet vlakbij een drukke weg.

Kinderen die weten hoe ze met katten moeten omgaan zijn geen probleem en ook een vriendelijke hond zal Annie wel gezellig vinden. Annie heeft geen hoge eisen, gewoon een liefdevol huis.

Annie is inmiddels gesteriliseerd, ingeƫnt, negatief getest op fiv en felv, dus helemaal klaar voor adoptie. Mag zij haar vliegticket al boeken om bij jou te komen wonen?