Anna

Anna

Hoi allemaal, maak kennis met Anna.

Anna is een zeer jong teefje, die, zoals vele pups in Oekraïne, op straat is gevonden. In Oekraïne is het winterweer heel vroeg begonnen en de dieren zitten in het asiel in de bittere kou. Er is geen verwarming, geen stromend water en slecht voedsel. Anna maakte vrijwel geen kans om geadopteerd te worden in haar eigen land. Daarom kon zij alleen maar hopen op een warme mand in Nederland of België.

Anna verblijft nu in een lief opvanggezin in Nederland. Zij is nu bijna 4 maanden en helemaal klaar voor een lieve eigen familie: zij heeft haar vaccinaties gehad, is gechipt, ontvlooid en ontwormd. Anna zal een klein middelmaatje hond worden, zo’n 10 kg.

Dit lieve teefje is sociaal en op haar leeftijd kan zij alles nog leren, zoals omgaan met andere huisdieren en met kinderen. Ook moet zij natuurlijk leren om een normale pup te zijn maar dat doet ze ongetwijfeld heel graag. Met zo’n schattig kopje moet zij toch een thuis kunnen vinden? Als je Anna adopteert is het win-win: zij krijgt een welverdiend warm mandje en jij krijgt daar eindeloze ‘puppy love’ voor terug!

Bekijk ook de pagina Haal een Little Tiger of een Little Wolf uit de bittere kou!