Anna

Anna

Hoi allemaal, maak kennis met Anna.

Anna is een zeer jong teefje, die, zoals vele pups in Oekraïne, op straat is gevonden. Zij is nu ongeveer 3 maanden oud en dus nog heel kwetsbaar, zeker in haar huidige leefsituatie. In Oekraïne is het winterweer namelijk heel vroeg begonnen en de dieren zitten in het asiel in de bittere kou. Er is geen verwarming, geen stromend water en slecht voedsel. Anna heeft jou dus nodig om een kans te hebben om te overleven, want zij maakt vrijwel geen kans om geadopteerd te worden in haar eigen land. Daarom kan zij alleen maar hopen op een warme mand in Nederland of België.

Als Anna op tijd een lief opvangadres,of, liever, een warm liefhebbend thuis kan vinden, kan zij al op 20 januari naar Nederland komen. Zij is dan bijna 4 maanden en helemaal klaar voor de grote reis: zij heeft haar vaccinaties gehad, is gechipt, ontvlooid en ontwormd. Anna zal een klein middelmaatje hond worden, zo’n 10 kg.

Dit lieve teefje is sociaal en op haar leeftijd kan zij alles nog leren, zoals omgaan met andere huisdieren en met kinderen. Ook moet zij natuurlijk leren om een normale pup te zijn maar dat doet ze ongetwijfeld heel graag. Met zo’n schattig kopje moet zij toch een thuis kunnen vinden? Als je Anna adopteert is het win-win: zij krijgt een welverdiend warm mandje en jij krijgt daar eindeloze ‘puppy love’ voor terug!

Bekijk ook de pagina Haal een Little Tiger of een Little Wolf uit de bittere kou!