Amon & Seth

Amon & Seth

Amon en Seth zijn twee lieve broers van ongeveer 3 jaar oud. De jongens werden naar het asiel gebracht door hun baasje. Er was niets mis met de mannetjes maar hij hoefde ze “gewoon” niet meer. Een enorme schok voor Amon en Seth natuurlijk om vanuit een huis in een vreemde omgeving en dan nog wel een asiel te worden gedumpt. Ze waren beide in shock. De asielmedewerkers konden het niet over hun hart verkrijgen ze om ook nog in een hokje te zetten. Ze wonen nu tijdelijk in het kantoor van het asiel.

Seth kwam als eerste zijn bench uit om toch eens te kijken wat er allemaal aan de hand was. Hij bleek een supersociale jongen te zijn. Hij is een hele lieve en gezellige kater. Hij wordt graag aangehaald en is dol op mensen. Amon had wat langer nodig om uit zijn benchje te komen. Toen hij er eenmaal uit was bleek ook hij een hele sociale, lieve jongen te zijn. Hij is wat minder open dan Seth maar een ontzettende schat en ook dol op knuffelen. Hij moet gewoon even aan je wennen, kijken wat Seth vindt en doet en dan is het goed.

Beiden zijn prima met andere katten dus ze kunnen in een gezin met meerdere katten wonen. Maar zo lang ze elkaar hebben zijn ze gelukkig en kunnen ze ook gewoon met zijn tweetjes zijn. Of ze met honden kunnen wonen is niet bekend, we gaan voor de zekerheid dus uit van niet. Rustige tieners moeten geen probleem zijn voor de jongens.

De jongens zijn altijd samen geweest en houden enorm veel van elkaar. We zoeken dan ook een huisje waar voor altijd samen mogen blijven. De kantoormannetjes reizen al in april naar Nederland. Het zou geweldig zijn als ze dan direct naar een lieve familie kunnen verhuizen.