Ambrosio

Ambrosio

Ambrosio is een schitterende jonge kater van ongeveer 2 jaar oud. Hij werd op straat gevonden en gelukkig naar het asiel gebracht. Hij stapte als sociale, vriendelijke jongen uit het mandje en het was direct duidelijk dat hij het geweldig zou doen als huiskat. Hij woont nu bij een lief opvanggezin in Spanje en doet het daar zoals verwacht geweldig.

Ambrosio is een lieve jongen. Hij is dol op mensen van alle leeftijden en een echt knuffeltje. Bij je op schoot kruipen voor een uitgebreide knuffel vindt hij het einde. Naast zijn lieve karakter is het ook een knapperd, hij betovert je werkelijk met zijn prachtige honingbruine ogen.  Als je in die ogen kijkt kun je niet anders dan hem een dikke kus of knuffel geven.

Spelen is een andere grote hobby van Ambrosio. Hij speelt met de andere katten in het gezin, de mensen of alleen met een speelgoedje. Zolang er een andere kat in huis is, er gespeeld en geknuffeld wordt is dit jongetje helemaal gelukkig. Ook rustige honden die goed met katten om kunnen gaan zijn geen probleem voor hem.

Ambrosio is een echte binnenkat, hij vindt het veel te gezellig om lekker binnen te zijn bij zijn familie. Een katveilig balkon of katveilige tuin om af en toe te genieten van het zonnetje is natuurlijk altijd fijn.