Alvin & Zipper

Alvin & Zipper

Broertjes Alvin en Zipper hadden het prima voor elkaar. Als kittens werden ze gered door een lieve mevrouw die hen uitstekend verzorgde. Het ontbrak hun werkelijk aan niets. De mevrouw is nu echter ernstig ziek en kan niet meer voor de jongens zorgen. Het kwam zelfs zover dat ze bijna op straat gezet werden. Daar zouden ze het als huiskatten niet lang hebben uitgehouden. Gelukkig wonen ze nu samen in de opvang, gelukkig volkomen onbewust van het tragische lot dat ze bespaard is gebleven.

Alvin en Zipper zijn allebei erg rustig. Hun grootste hobby’s zijn slapen, eten en knuffelen. Ze genieten intens van een lekker lui leventje. Alvin wil nog wel eens met de kittens in de opvang meedoen met een spelletje, maar het duurt nooit lang. Het lijkt ook alsof hij eigenlijk geen idee heeft wat er de bedoeling van is.

Deze grote jongens kunnen prima overweg met andere katten. Met honden hebben ze nog geen kennisgemaakt. Kinderen vinden ze allebei ook leuk. Alvin en Zipper zijn binnenkatten; ze blijven liever binnen bij jou dan buiten rond te struinen. Echte gezelligheidsdieren dus.

Mogen deze lieve jongens bij jou komen genieten?