Alice

Alice

We zullen nooit weten wat er met Alice gebeurd is toen ze als puppy in Oekraïne leefde. Feit is dat ze werd gevonden met een gebroken poot. Misschien is ze aangereden door een auto, dat is het meest waarschijnlijke. Maar hoe ze op straat is gekomen??? Ze moet een huis gehad hebben want ze is duidelijk mensen gewend. In elk geval vond een lieve vrouw Alice bij een hoop vuilnis. Alice probeerde al hinkend wat te eten te vinden. De vrouw besloot haar mee te nemen en bij een dierenarts te brengen.
Die zag hoe lief en leuk Alice was. Nadat hij haar poot had gespalkt belde hij marina om te vragen of Alice bij haar in het asiel terecht kon. Want een huishond weer op straat zetten wilde hij eigenlijk niet.

Marina nam Alice natuurlijk in opvang. Inmiddels is de poot goed genezen en is Alice een vrolijke hond die graag speelt. Ze is dol op mensen. En daarom is ze elke dag weer verdrietig als de vrijwilligers in het asiel weer weg gaan als ze de honden verzorgd hebben. Alice wil zo graag een huis met een eigen familie.
Alice is een lieverd, die goed kan opschieten met honden, katten en wat oudere kinderen, als die weten hoe ze een hond moeten behandelen. Met kleine kinderen is ze niet getest maar omdat Alice best groot en actief is is het niet zo handig om haar bij kleine kinderen te plaatsen. Ze is ook heel grappig. Ze “omhelst” je als je bij haar in het hok komt. En ze kan je zo lief aankijken! Ze is echt een mensen-hond.

Alice hoopt op een actieve baas die veel met haar gaat wandelen, of misschien hardlopen. En natuurlijk met haar wil spelen. Deze dame is getest op alle daar voorkomende ziektes, ingeënt tegen de hondenziekten en verder ook prima in orde. Natuurlijk is ze gesteriliseerd. Kortom, ze is klaar voor de reis.